Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKT

Cyklocentrum/Horocentrum
Lochmanova 64, Ústí nad Orlicí 562 01
tel: +420 739 599 286
napište nám
skype: rcoutdoor.cz
fb: rcoutdoor

Recenze » Recenze Heuréka

Přidáno: 24.01.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

- Komunikace

Proti:

- Zboží, které mělo být skladem neměli a objednávku zrušili. Pokud zboží nemám, tak ho neprodávám a stáhnu ho z eshopu.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení. Bohužel ve Vašem případě se nám nepodařilo splnit očekávání a mrzí mne to. Chápu, že z pohledu zákazníka (i já nakupuji na eshopech) se zdá být proces celkem jednoduchý a souhlasím s Vámi, co není dostupné nemělo by se na eshopu nabízet. Realita je ale trochu složitější a v mnoha případech to nelze ošetřit tak, jak píšete. V neděli, kdy jste vosky objednal, jste nebyl zdaleka sám. Objednávek bylo více než jsme byli schopni pokrýt. V pondělí mi dodavatel sdělil, že mají vyprodáno i oni. Výsledkem je nespokojený zákazník. Omlouvám se za toto pochybení. Snažíme se udělat maximum, aby se nám to nestávalo častěji. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 18.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá komunikace
Rychlost dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení a přeji pohodové Vánoce. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 15.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlá a bezproblémová objednávka, velice oceňuji okamžitou komunikaci obchodu

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení. Těším se na případnou další spolupráci. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 20.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V časové tísni jsem sháněl pomůcky do hor. Musím pochválit vynikající komunikaci ze strany prodejce. Téměř okamžitě reagoval na odeslané e-maily a byl vždy ochotný a pohotově řešil požadavky. Rozhodně doporučuji, férový prodejce, který se dnes těžko hledá.

Pro:

vynikající komunikace a ochota

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, velice Vám děkuji za hodnocení a doporučení. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 28.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá komunikace, rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za recenzi. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 29.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobré ceny
Výborná komunikace
Rychlost celé transakce

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za recenzi. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 28.04.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

přátelská komunikace s prodejcem

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za recenzi. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 23.04.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

komunikace, rychlost dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 22.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Všechno v pořádku, nakupujte.

Pro:

Rychlost dodání, osobní kontakt.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 22.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dodře zásobený obchod, jsou komunikativní, pokud potřebujete poradit

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 03.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé dodání, skvělá komunikace obchodu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 29.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávala jsem prací prášek a ten mi v pořádku přišel.
Komunikace s prodejnou byla příjemná.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení. Těšíme se na další spolupráci. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 25.03.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše v pořádku, podle objednávky.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení a těším se na další spolupráci. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 22.03.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvěla komunikace a doba dodání i s ohledem na to, že je zboží odesíláno až po obdržení platby převodem z účtu.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení. Vím, že v dnešní době je platba kartou brána jako samozřejmost, ke které jsme se zatím bohužel nepropracovali. Snažíme se dodání zboží placením na účet neprodlužovat, ale nepodaří se to vždy. Omlouvám se. S pozdravem Roman Coufal
 

Přidáno: 17.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Ve stejný den jsem nakupovala ze 2 obchodů, tak mohu srovnávat. Zde jsem měla okamžitě potvrzení objednávky i s oslovením. Po každém úkonu došlo další potvrzení nebo poděkování. Po zaplacení mi zboží došlo obratem. V druhém obchodě vůbec žádná komunikace, zato během týdne 3 reklamy na další produkty. Až budu hledat sportovní zboží, tak první navštívím tyto webové stránky.
Bez výtky

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, velice Vám děkujeme za hodnocení. Jsme potěšeni, že i v dnešní uspěchané době si naši zákazníci najdou chvilku na hodnocení eshopu. Budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem Roman Coufal